ÇORUM / İSKİLİP - Azmimilli Ortaokulu

Azmimilli Ortaokulu

BAHABEY MAH. SIRACEDDİN CAD. NO 3 İSKİLİP/ÇORUM
Vizyon
1. Okulumuzda öğrencilerimize öğrenmeyi öğretmek ihtiyaç kabul edilsin. 2. Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. 3. Okulumuzda hem öğretenler hem de öğrenenler, birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın. 4. Okulumuzda çalışanlar, gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptıklarından alacakları tepkiden korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın. 5. Okumuzda herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.
Misyon
Azmimilli Ortaokulu olarak bütün öğrencilerimizin ulusal değerlere bağlı, çağdaş, araştıran, sorgulayan, saygılı, toplumla ve kendisi ile barışık, milli ve ahlaki değerlere bağlı , çalışma disiplini olan kendine güvenen ve kendini tanıyan bireyler yetiştirmek için varız.
Öğretim Şekli :ikili öğretim
PZT: 8:30 15:40 SAL: 8:30 15:40 ÇAR: 8:30 15:40 PER: 8:30 15:40 CUM: 8:30 15:40
Azmimilli Ortaokulu İskilip ORUM
Okulumuz İlçe Merkezinde Bulunmaktadır.